Vegan chocolade fudge

Deze gezonde vegan chocolade fudge maak je in vijf minuten met maar een paar ingrediƫnten.

Porties: 16 stukjes
Auteur: Laura - It's a Food Life
Ingrediƫnten
  • 80 gram kokosolie
  • 50 gram cacaopoeder
  • 70 mililiter maple syrup
  • 130 gram notenboter pindakaas, amandelboter of gemengde notenboter
  • 1/2 theelepel (keltisch) zeezout
Zo maak je het
  1. Smelt de kokosolie op laag vuur en roer de maple syrup en notenboter erdoor tot alles gesmolten is.

  2. Voeg nu het cacao poeder toe en roer goed door tot er geen klontjes meer zijn.

  3. Giet te fudge in vormpjes, strooi er een beetje zout op en zet minimaal 1 uur in de koelkast. 

Notities

Ze zijn het lekkerst als je ze 3 minuten voor het serveren uit de koelkast haalt. Maar ze worden wel snel zacht dus bewaar de chocolade fudge in de koelkast.