Samenwerken

Samenwerken, zakelijke mogelijkheden en adverteren.

It’s a food life is een foodblog met veel gezonde recepten en culinaire inspiratie. Laura schrijft over het laatste foodnieuws, toffe hotspots en mooie producten. Belangrijke kernwaarden van It’s a food life: gezonde voeding en leefstijl, duurzaamheid, wetenschappelijk onderbouwd.

Wil je mij een product toesturen omdat je denkt dat het bij mij en mijn volgers past? Dat vind ik altijd leuk! Stuur een mailtje naar laura@itsafoodlife.nl en ik stuur mijn adresgegevens.

Ik schrijf graag over mij reizen en avonturen op het gebied van gezondheid en voeding. Wil je samenwerken voor een persreis of event? Neem dan contact met mij op via laura@itsafoodlife.nl.

It’s a food life biedt verschillende betaalbare marketing mogelijkheden om bedrijven en merken te promoten. Uiteraard moeten producten of onderwerpen wel passen bij de kernwaarden van It’s a food life.

Bekijk hier de It’s a food life media kit.

Let op: Ik geef geen garantie tot publicatie en ik review altijd naar waarheid en met een eerlijke mening. Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach werk ik volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en World Health Organisation. Producten en merken die hier niet bij aansluiten passen daarom helaas niet bij It’s a food life.