Over

intuitief eten coach voedingscoach proef het leven (2)
Wat doet een voedingsdeskundige | It's a Food Life

Welkom in mijn kleine wereld van holistische gezondheid, spiritualiteit, voedingstips, lekkernijen en maaltijden. Op It’s a food life hoop ik je te inspireren meer in contact te komen met jezelf, je lichaam én een fijne relatie met voeding te ontwikkelen.

Op mijn website deel ik inspirerende artikelen, praktische tips en begeleiding op het gebied van intuïtief eten, holistische gezondheid en het vinden van innerlijke balans. Ik moedig je aan om jezelf te voeden op een manier die jouw lichaam en geest ondersteunt, en om jezelf met vriendelijkheid en compassie te behandelen.

Ik nodig je uit om de reis naar welzijn en zelfontdekking samen met mij te bewandelen. Voeding is meer dan het eten wat je in je mond stopt. Waar voed jij je mee?

Veel liefs,
Laura

GOOD FOOD

Dit blog is een kijkje in mijn holistische keuken, waar ik je inspireer om op een evenwichtige en voedende manier te koken. Ontdek de kracht van holistische recepten en tips die je lichaam, geest en ziel voeden.

Ik geloof dat voeding niet alleen brandstof is voor ons lichaam, maar ook een manier om ons welzijn te versterken. Mijn holistische benadering omvat het gebruik van verse, natuurlijke en voedzame ingrediënten, die zorgen voor een harmonieus evenwicht in ons hele wezen.

Mijn holistische recepten en tips zijn niet alleen gericht op voeding, maar ook op het bevorderen van een gezonde relatie met eten en het cultiveren van bewustzijn rondom voedselkeuzes. Ik moedig je aan om te luisteren naar de behoeften van je lichaam, te genieten van het kookproces en jezelf te voeden op een manier die jouw welzijn ondersteunt. Hier komt Holistische gezondheid en eten vanuit intuïtie samen.

Dus stap binnen in mijn holistische keuken en laat je inspireren om smaakvolle en voedende gerechten te bereiden die een positieve impact hebben op je hele wezen.

Bekijk de Recepten-Index of er iets lekkers bij zit voor je.

VOEDINGSCOACH INTUÏTIEF ETEN

Mijn coaching benadrukt het belang van zelfzorg, zelfliefde en het vinden van balans. Samen zullen we werken aan het loslaten van de schuldgevoelens rondom eten, het cultiveren van bewustzijn en het ontwikkelen van vertrouwen in je eigen lichaam.

Ik ben hier om je te ondersteunen, te inspireren en je te voorzien van praktische tools en begeleiding op je reis naar intuïtief eten en holistische gezondheid. Samen zullen we ontdekken hoe je voeding kunt omarmen als een bron van plezier, vitaliteit en zelfzorg.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te begeleiden naar een gezonde en evenwichtige relatie met voedsel en je lichaam.

Ik ben van mening dat het niet alleen gaat om wát je eet maar dat het net zo belangrijk is hóe je eet. Een gezonde relatie met voeding en je lichaam bouw je op door vertrouwen, een liefdevolle mindset en vooral te genieten van eten waar jij het meest van houdt.

Bekijk alle informatie en mogelijkheden over voedingscoaching en programma’s op Proef het leven.

RETREATS & WORKSHOPS VOOR VROUWEN

Met Woman Nature organiseer ik samen met soulsister Sabrina workshops, retreats en vrouwencirkels. Woman Nature brengt vrouwen weer terug naar hun eigen natuur en kern. Maak contact met je vrouwelijke kracht en intuïtie; leef vol (zelf)vertrouwen.

Woman Nature biedt je ruimte om te ontdekken, ontwikkelen en te verbinden met elkaar en je ziel. Dit doen wij door middel van vrouwencirkels, retreats en workshops.

Kijk hier voor de komende evenementen van Woman Nature.


Let’s get social! Je kan It’s a food life volgen via:

BloglovinFacebook | Pinterest | Instagram

Samenwerken? Check deze pagina.


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, lekkerder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.