Over

Laura van Etten-Elting It's a food life-20

Welkom in mijn kleine wereld van gezonde lekkernijen en maaltijden. Ik ben dol op het delen van heerlijke en kleurrijke voedselcreaties.

Ik ben dus Laura! Een geregistreerd voedingsdeskundige en intuïtief eetcoach. Ik help mensen hun diepgewortelde eetproblemen te onderzoeken, verwarrend dieetadvies het raam uit te gooien en eetvrijheid te omarmen. Ik ben bijzonder gepassioneerd over voeding en leefstijl voor vrouwen (en mannen!) rondom zwangerschap, gezinnen en jonge kindjes.

Bekijk alle informatie en mogelijkheden over voedingscoaching en programma’s op Proef het leven.

GOOD FOOD

Op It’s a food life vind je uiteenlopende recepten. Gewoon puur eten en zelf koken met verse ingrediënten en veel groenten.

INTUÏTIEF ETEN

Als voedingscoach en mama, begrijp ik hoe belangrijk het genot van voeding is voor zowel je lichamelijke als geestelijke welzijn. Ik ben van mening dat het niet alleen gaat om wat je eet maar dat het net zo belangrijk is hoe je eet. Een gezonde relatie met voeding bouw je op door vertrouwen, de juiste mindset en te genieten van voedzaam eten waar jij het meest van houdt! Ik help jou en je gezin graag ontdekken hoe je kan leven vanuit intuïtie en aandacht geeft aan wat er echt toe doet.

HOTSPOTS – KOOKBOEKEN – REVIEWS

Mijn motto: Proef het leven! Dit doe ik door lekker te eten, nieuwe plekken te ontdekken, interessante mensen te leren kennen en mooie producten uit te proberen. Ik schrijf graag over toffe hotspots, de nieuwste kookboeken en welke producten er in mijn voorraadkast staan. Door de verhalen, recepten en tips hoop ik je te inspireren, te vermaken of je gewoon even te bevrijden van de dagelijkse beslommeringen.

Samenwerken? Check deze pagina.

Ik ben Laura, moeder van Pepijn, liefde van Chris en professioneel foodlover. Gék op sushi, chocola en Aziatisch eten.

Let’s get social! Je kan It’s a food life volgen via:

BloglovinFacebook | Pinterest | Instagram


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.