Over

Over It's a Food Life, een mind- & lifestyle blog over bewust eten en leven | It's a Food Life

It’s a Food Life is een foodblog boordevol inspiratie voor bewust eten en leven.

GOOD FOOD

Op It’s a Food Life vind je uiteenlopende recepten. Voeding waar je sterker, energieker en gelukkiger van wordt. Puur eten en zelf koken met verse ingrediënten en veel groenten. Ik geloof in de kracht van de natuur en de positieve effecten van goede voeding op je lichaam en geest. Ik ben van mening dat een gezonde leefstijl heel goed samengaat met een frietje of af en toe een groot plak Tony’s Chocolonely cake. Want: balance is key. 

HEALTHY LIFESTYLE

Naast ongelooflijk veel en lekkere recepten vind je op dit blog ook informatie over gezondheid. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente vind ik het belangrijk én leuk om jullie te inspireren en te helpen gezonder en gelukkiger te leven. Ik vertel je graag meer over de gezondheidsvoordelen van bepaalde producten en voedingsmiddelen, leg uit waarom je genoeg vezels wilt eten en ik geef tips & tricks om het leven leuk te houden.

HOTSPOTS – KOOKBOEKEN – REVIEWS

Mijn motto: Proef het leven! Dit doe ik door lekker te eten, nieuwe plekken te ontdekken, interessante mensen te leren kennen en mooie producten uit te proberen. Ik schrijf graag over toffe hotspots, de nieuwste kookboeken en welke producten er in mijn voorraadkast staan.

Door de verhalen, recepten en tips hoop ik je te inspireren, te vermaken of je gewoon even te bevrijden van de dagelijkse beslommeringen.

Let’s get social! Je kan It’s a Food Life volgen via:
BloglovinFacebook Twitter | Pinterest | Google+ | Instagram.

Samenwerken, zakelijke mogelijkheden en adverteren.

Wil je mij een product toesturen omdat je denkt dat het bij mij en mijn volgers past? Dat vind ik altijd leuk! Stuur een mailtje naar laura@itsafoodlife.nl en ik stuur mijn adresgegevens.

Ik schrijf graag over mij reizen en avonturen op het gebied van gezondheid en voeding. Wil je samenwerken voor een persreis of event? Neem dan contact met mij op via laura@itsafoodlife.nl.

Persberichten ontvang ik graag op info@itsafoodlife.nl.

Ik geef geen garantie tot publicatie en ik review altijd naar waarheid en met een eerlijke mening.

Over Laura:

It's a Food Life over bewust leven en etenFoodie, dierenvriend, sushifan en mama van Pepijn!

Ik ben 29 jaar en woon in het zuiden van het land samen met mijn hubby Chris, zoontje Pepijn, hond Sproet en kat Streep.

Media, marketing en het schrijversvak hebben mij altijd gefascineerd. Na de opleidingen Journalistiek en International Media and Entertainment Management heb ik gewerkt als copywriter, marketing specialist en online redacteur.

Hardlopen, yoga, fitness, een rondje op de skates… Sport is altijd aanwezig in mijn leven. Zo’n 6 jaar geleden ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in gezondheid en voeding. Inmiddels ben ik opgeleid gewichtsconsulente en voedingsdeskundige en heb ik een tijd als voedings- en beweegcoach gewerkt.

Het idee een blog te starten is ontstaan nadat ik uit mijn depressie was gekropen. Uit eigen ervaring kwam ik erachter hoeveel impact gezonde voeding en bepaalde leefstijl keuzes hebben op je mindset. Toen ik startte met de opleiding tot voedingsdeskundige leerde ik zóveel over gezondheid dat ik dit wilde delen. Ik was veel in de keuken te vinden, probeerde allerlei nieuwe recepten uit en besloot dit te combineren met mijn liefde voor schrijven. Ik creëerde It’s a Food Life.

Gast-toppers van IAFL

Gastblogger Merel | It's a Food Life

Merel – vegetarische voedselfanaat

Hoi, ik ben Merel, kunsthistoricus, voedselfanaat en al bijna een decennium vegetariër. Samen met mijn vriend, die overigens wel vlees eet, woon ik in Utrecht. Door de jaren heen heb ik redelijk wat lievelingsrecepten verzameld, waarvan de meeste in de categorieën ‘snel, goedkoop en gezond’ vallen.

Op dit moment blogt Merel niet meer voor It’s a Food Life, maar je kan al haar lekkere recepten hier vinden: Merel’s vegetarische recepten. 

 


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.