Over

intuitief eten coach voedingscoach proef het leven (2)

Welkom in mijn kleine wereld van gezonde lekkernijen en maaltijden. Ik ben dol op het delen van heerlijke en kleurrijke voedselcreaties.

Ik ben dus Laura! Een geaccrediteerd gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en intuïtief eten coach. Ik help mensen hun diepgewortelde eetproblemen te onderzoeken, verwarrend dieetadvies het raam uit te gooien en eetvrijheid te omarmen. Ik heb een specialisatie in voeding rondom zwangerschap en voeding voor kinderen.

Bekijk alle informatie en mogelijkheden over voedingscoaching en programma’s op Proef het leven.

GOOD FOOD

Op It’s a food life vind je uiteenlopende recepten voor het hele gezin. Gewoon puur eten en zelf koken met verse ingrediënten en veel groenten. Bekijk de Recepten-Index of er iets lekkers bij zit voor je!

INTUÏTIEF ETEN

Als voedingscoach weet ik hoe belangrijk het genot van lekker eten is voor zowel je lichamelijke als geestelijke welzijn. Als mama met een eigen bedrijf en iemand die jarenlang heeft geworsteld met haar lichaam en eten begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om de juiste balans te vinden.

Ik ben van mening dat het niet alleen gaat om wát je eet maar dat het net zo belangrijk is hóe je eet. Een gezonde relatie met voeding en je lichaam bouw je op door vertrouwen, de juiste mindset en vooral te genieten van eten waar jij het meest van houdt!

HOTSPOTS – KOOKBOEKEN – REVIEWS

Mijn motto: Proef het leven! Dit doe ik door lekker te eten, nieuwe plekken te ontdekken, interessante mensen te leren kennen en mooie producten uit te proberen. Ik schrijf graag over toffe hotspots, de nieuwste kookboeken en welke producten er in mijn voorraadkast staan. Door de verhalen, recepten en tips hoop ik je te inspireren, te vermaken of je gewoon even te bevrijden van de dagelijkse beslommeringen.

Let’s get social! Je kan It’s a food life volgen via:

BloglovinFacebook | Pinterest | Instagram

Samenwerken? Check deze pagina.


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, lekkerder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.