Over

Laura van Etten-Elting It's a food life-20

Hoi ik ben Laura! Welkom in mijn kleine wereld van gezonde lekkernijen en maaltijden. Ik ben dol op het delen van heerlijke en kleurrijke voedselcreaties. It’s a food life is een foodblog met gezonde recepten en culinaire inspiratie.

GOOD FOOD

Op It’s a food life vind je uiteenlopende recepten. Voeding waar je je sterker, energieker én gelukkiger van gaat voelen. Gewoon puur eten en zelf koken met verse ingrediënten en veel groenten.

HEALTHY LIFESTYLE

Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente vind ik het belangrijk én leuk om jullie te inspireren en te helpen gezonde keuzes te maken. Zo vertel ik graag meer over de gezondheidsvoordelen van bepaalde producten en voedingsmiddelen, leg bijvoorbeeld uit waarom je genoeg vezels wilt eten en ik geef uiteenlopende tips & tricks voor een gezonde leefstijl.

HOTSPOTS – KOOKBOEKEN – REVIEWS

Mijn motto: Proef het leven! Dit doe ik door lekker te eten, nieuwe plekken te ontdekken, interessante mensen te leren kennen en mooie producten uit te proberen. Ik schrijf graag over toffe hotspots, de nieuwste kookboeken en welke producten er in mijn voorraadkast staan. Door de verhalen, recepten en tips hoop ik je te inspireren, te vermaken of je gewoon even te bevrijden van de dagelijkse beslommeringen.

Samenwerken? Check deze pagina.

Ik ben Laura, moeder van Pepijn, liefde van Chris en professioneel foodlover. Gék op sushi, chocola en Aziatisch eten.

Let’s get social! Je kan It’s a food life volgen via:

BloglovinFacebook | Pinterest | Instagram


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.