Over

intuitief eten coach voedingscoach proef het leven (2)
Wat doet een voedingsdeskundige | It's a Food Life

Welkom in mijn kleine wereld van holistische gezondheid, spiritualiteit, voedingstips, lekkernijen en maaltijden. Op It’s a food life hoop ik je te inspireren meer in contact te komen met jezelf, je eigen natuur en vrouwelijke kracht.

Voeding is voor mij meer dan het eten dat je eet, het is alles wat je consumeert. Daarom deel ik hier inspiratie om je lichaam, geest én ziel voeden. Onderwerpen waar ik graag over schrijf: vrouwelijke gezondheid, spiritualiteit, de kracht van voeding, intuïtief eten, de maan en all things witchy.

Ga je mee op reis?

Veel liefs,
Laura

GOOD FOOD

Op It’s a food life vind je uiteenlopende recepten voor het hele gezin. Gewoon puur eten en zelf koken met verse ingrediënten en veel groenten. Bekijk de Recepten-Index of er iets lekkers bij zit voor je.

VOEDINGSCOACH INTUÏTIEF ETEN

Als voedingscoach weet ik hoe belangrijk het genot van lekker eten is voor zowel je lichamelijke als geestelijke welzijn. Als mama met een eigen bedrijf en iemand die jarenlang heeft geworsteld met haar lichaam en eten begrijp ik hoe moeilijk het kan zijn om de juiste balans te vinden.

Ik ben van mening dat het niet alleen gaat om wát je eet maar dat het net zo belangrijk is hóe je eet. Een gezonde relatie met voeding en je lichaam bouw je op door vertrouwen, een liefdevolle mindset en vooral te genieten van eten waar jij het meest van houdt.

Bekijk alle informatie en mogelijkheden over voedingscoaching en programma’s op Proef het leven.

RETREATS & WORKSHOPS VOOR VROUWEN

Met Woman Nature organiseer ik samen met soulsister Sabrina workshops, retreats en vrouwencirkels. Woman Nature brengt vrouwen weer terug naar hun eigen natuur en kern. Maak contact met je vrouwelijke kracht en intuïtie; leef vol (zelf)vertrouwen.

Woman Nature biedt je ruimte om te ontdekken, ontwikkelen en te verbinden met elkaar en je ziel. Dit doen wij door middel van vrouwencirkels, retreats en workshops.

Kijk hier voor de komende evenementen van Woman Nature.


Let’s get social! Je kan It’s a food life volgen via:

BloglovinFacebook | Pinterest | Instagram

Samenwerken? Check deze pagina.


Welkom op It’s a Food Life! Waar wij je hopen te inspireren om bewuster, lekkerder en gelukkiger te leven. Alles wat we schrijven is gebaseerd op eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Wanneer we inspiratie putten uit externe bronnen zullen wij altijd de bron vermelden. Heb je een vraag, opmerking, verzoek of suggestie? Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@itsafoodlife.nl. Nieuwsgierig naar de zakelijke kant van IAFL? Lees de Disclaimer en Privacy Verklaring.