Disclaimer

Eigendom

De artikelen op It’s a Food Life worden met veel liefde geschreven en samengesteld. Dit is een verzamelplek voor gezonde recepten, hotspots en informatieve blogs over bewust eten en leven. Alle recepten en artikelen op It’s a Food Life zijn eigendom van deze blog en haar bloggers, tenzij anders vermeld. Ben je enthousiast over een artikel of recept en wil je het gebruiken? Leuk! Maar plaats wel altijd bronvermelding. Oh en stuur even een mailtje naar info@itsafoodlife.nl.

Reviews over producten

Ik vind het altijd onwijs leuk om nieuwe plekken en producten te ontdekken. Er verschijnen dan ook regelmatig reviews over producten en hotspots op It’s a Food Life. Soms komt het voor dat bedrijven mij producten toesturen of uitnodigen voor events en hotspots. Als ik enthousiast ben en het bij mijn blog vind passen schrijf ik er een review over. Hier krijg ik niet voor betaald. Deze artikelen zijn 100% geschreven door mijzelf en naar mijn mening.

Gesponsorde blogs

Wanneer ik voor een blogpost betaald krijg vermeld ik dit altijd duidelijk in het blog en in de tags. Het kan zijn dat er bepaalde eisen zijn gesteld zoals het plaatsen van (altijd veilige) linkjes of het gebruik van kernwoorden.

Affiliatie links

In sommige blogs staan affiliatie links. Dit zijn veilige links naar webshops van producten waar ik over schrijf. Deze links zijn gekoppeld aan It’s a Food Life. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Jij betaalt niet meer dan normaal! Pinky swear! Maar als je mij wilt supporten vind ik het natuurlijk super tof als je via deze link het product koopt.

Vragen of opmerkingen? Stuur mij een mailtje of laat een bericht achter op Facebook of Instagram