Blog/ Persoonlijk

We zijn getrouwd! Zo zag onze trouwdag eruit [foto’s]

we zijn getrouwd

Na 2,5 jaar verloofd te zijn was het dan eindelijk zover. Chris en ik gingen trouwen! Het werd een dag om nooit te vergeten, hoewel ik sommige dingen wel een beetje wazig herinner (spanning + bier + spanning + champagne, je kent het wel). Gelukkig hebben we de foto’s nog! Vandaag droom ik even terug naar 25 augustus 2017, een prachtige zomerdag waarop wij keihard gefeest hebben voor de liefde.

We begonnen de dag samen. Gewoon lekker rustig wakker worden. Nou ja, rustig.. De vlindertjes waren druk aan het fladderen in mijn buik! Maar daarom was het extra fijn om samen te zijn, het lijkt me verschrikkelijk als je de nacht voor je bruiloft apart slaapt.

Perzik make-up & een bruidskapsel met bloemetjes

Rond 10.30 uur zat ik samen met mijn mams bij de kapper. Ik werd helemaal beautiful gemaakt. Daar waren wel wat uurtjes voor nodig! Mijn make-up wilde ik vooral niet te zwaar, geen dikke plakkaten op mijn gezicht. Maar echt ontkom je er toch niet aan. Het is altijd meer dan dat je er zelf op smeert. Mooie perzik-achtige kleuren, dat wilde ik. Mijn haar wilde ik wat losjes, met een losse vlecht aan de zijkant en van die witte bloemetjes, dat leek me wel wat.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

© Laura van Etten-Elting

Toen ik er mooi genoeg uitzag werd het tijd om thuis de jurk aan te doen. De jurk! Ik ben nog steeds verliefd op mijn trouwjurk. Over het avontuur dat ’trouwjurk passen’ heet vertel ik nog een keer in een ander blog.

Mijn moeder hees me in mijn jurk en toen was het afwachten. Langzaamaan druppelden de daggasten binnen. We hadden besloten om alleen de ouders, oma’s en ceremoniemeesters bij ons thuis te laten komen.

Het was tijd. Chris kwam eraan! Samen met zijn ouders zou hij eerst het boeket ophalen en dan naar huis komen. Man, wat was ik zenuwachtig! Hij stapte binnen in zijn prachtige pak en ik was opnieuw stikverliefd. We gingen voor het appartement wat foto’s maken. Uiteraard moest Sproet ook op de foto.

Chris zijn prachtige corsage was zo groot dat het ding steeds van z’n jasje flikkerde.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Een kleurrijk boeket

Ik was zo blij met mijn boeket, ookal kreeg ik er een lamme arm van (lees: mega zwaar). Het was een fleurig, gezellig boeket met verschillende soorten bloemen.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

De TukTuk

Als vervoer hadden we voor een TukTuk gekozen. Dit paste perfect bij ons! Uiteraard was de TukTuk wel iets anders dan de gemiddelde TukTuk in Azië. Gelukkig maar. Ceremoniemeester en goede vriend Morrisson was onze chauffeur.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Ceremonie in het oude stadhuis

Lekker touren met de TukTuk door Breda. Wat hadden we een bekijks! We kwamen aan bij het oude stadhuis van Breda waar alle daggasten ons op stonden te wachten. Mijn lieve papa bracht mij naar Chris. De ceremonie was mooi. Gelukkig zeiden we allebei ja.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Getrouwd en wel maakten we nog wat kiekjes op de Grote Markt en in het Valkenberg. Daarna stapten we weer in de TukTuk om richting de feestlocatie te gaan, Strand Binnen.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Taart en Cava

We hadden geen bruidstaart. Maar wel heel veel bruidstaarten! Hetty en Arlette hadden zich voor ons uitgeleefd in de keuken en het resultaat was fantastisch! Vijf heerlijke taarten die er nog eens prachtig uitzagen ook! Ook dit paste weer helemaal bij ons. Geen over-the-top bruidstaart van een dure bakker maar verschillende mooie met liefde gebakken taarten. Nichtje Floor kon niet wachten tot ze mocht aanvallen.

En wat past er perfect bij taart? Juist, een lekker glaasje Cava!

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Na even gezellig borrelen en een heerlijke BBQ werden er nog foto’s gemaakt met de daggasten. We hadden ervoor gekozen om de TukTuk als photobooth te gebruiken. Ook voor de avond. De TukTuk werd versierd en mensen konden zich ‘verkleden’ met strand attributen.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Openingsdans show

Chris en ik hadden allebei niet zo’n behoefte aan een statige openingsdans. Daarom hadden we een mooie oplossing bedacht. We hebben een prachtig filmpje opgenomen bij het strand en in de duinen. Lekker klef en romantisch. Met drone, alles.

Tijdens de openingsdans show stonden wij rustig te schuifelen op het liedje Lost van Jonathan Jeremiah. Ondertussen kwam er steeds meer lichtspektakel en toeters en bellen. Het gordijn achter ons schoof open en op een mega scherm werden er foto’s afgespeeld. En toen kwam de knaller: het filmpje. Het was fantastisch!

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Party!

Tja, toen begon het feest. Er werden bloemen gegooid, iedereen verdiende een bloemenkrans met limbodansen, de (carnavals)Band met de Snor kwam langs, uiteraard liepen we de polonaise, er kwamen  krokodillen tevoorschijn en de zaal werd ook nog omgetoverd tot een full moon party inclusief blacklights. Kortom: één groot feest.

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

bruiloft chris en laura

© Laura van Etten-Elting

bruiloft chris en laura

© Laura van Etten-Elting

we zijn getrouwd

© Laura van Etten-Elting

Foto’s met heel veel dank aan Met dank aan Matthijs Iseger en Eline Neelis.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply