Blog/ Happiness Project/ Persoonlijk

Proef het leven #6: massages en carnaval

Proef het leven februari | It's a Food Life

Vandaag weer een maandoverzichtje onder het mom van mijn Happiness Project: elke maand stilstaan bij de mooie dingen die ik heb meegemaakt. Februari was weer een mooie maand! Ik heb mijn verjaardag gevierd, heb een lekkere detox massage gehad en de maand werd afgesloten met 5 dagen carnaval. Proef het leven!

De maand begon met een super leuke borrel op mijn werk. Een zowaar foodtruck feestje! Met een onder andere een steenoven pizzatruck.

Proef het leven februari | It's a Food Life

De dag erna ben ik met Jarinde naar de gezondheidsbeurs geweest. Ik kwam weer met een tas vol goodies thuis en daar heb ik een shoplog over geschreven.

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Whoohoo 10 februari ben ik jarig en dat vierde ik met een borrel. Op mijn werk werd ik al behoorlijk verwend.. mijn werkplek was helemaal versierd met ballonnen en slingers en ik kreeg ook nog allemaal cadeautjes. Bofkont! Ik trakteerde mijn collega’s op een lekkere kokos-bananencake en een Tony’s Chocolonely cake.

Tony's Chocolonely bananencake | It's a Food Life

Voor mijn avondgasten had ik een appel-kruimeltaart gebakken maar die viel een beetje in het niet bij mijn Oreo-cheesecake (recept komt snel online).. Ik was echt verwend op mijn verjaardag en vooral heel dankbaar dat ik zoveel lieve vrienden en familie heb.

Proef het leven februari | It's a Food Life

En toen was het Valentijnsdag.. Chris kwam thuis met een aantal mooie rozen en op werk kregen we een chocolade hart van De Bontekoe.

Proef het leven februari | It's a Food LifeProef het leven februari | It's a Food Life

Merel zette het recept online voor dit schattige tweepersoons ijstaartje:

Vegan Valentijn IJstaartje | It's a Food Life

Margo kwam langs om samen in Breda te gaan lunchen. Per toeval liepen we tegen een super leuk zaakje aan: Sunshine BredaHet is een kleurrijke lunchtent vol wereldse spulletjes die de eigenaren hebben verzameld op hun reizen rond de wereld. Ook de kaart staat vol wereldgerechten. Wij aten een lekkere Indiase linzensoep. Hotspot review volgt snel!

Hotspot Sunshine Breda | It's a Food Life Hotspot Sunshine Breda | It's a Food Life

Van Jarinde kreeg ik voor mijn verjaardag een heerlijke massage arrangement bij Yurt Life. Voorafgaand hadden we een lekkere girlsnight met maskertje en foute chick flick.  De volgende dag was het tijd voor het arrangement. Eerst gingen we de infrarood sauna in om ons lijf goed op te warmen en de gifstoffen ‘los te maken’. Vervolgens kregen we een heerlijke voet- en rugmassage met een kokospakking als afsluiting.
Proef het leven februari | It's a Food LifeYurt Life | It's a Food Life

Na deze ontspanning hadden we zin in een kop koffie met wat lekkers. Dat vonden we bij Wonders To Go in Zaandam. Super leuk tentje!
Wonders to go Zaandam | It's a Food Life Wonders to go Zaandam | It's a Food Life

En toen was het alweer bijna Carnaval. Samen met Bryan ben ik nog een dagje Carnavalskleding wezen shoppen. Met als afsluiter een lekkere KillKenny bij de Ierse Pub. Ik vroeg Bry of hij mijn getuige wilde zijn en Yes hij wil! Ook vriendin Eline heeft ja gezegd ♥

Proef het leven februari | It's a Food Life

We sloten februari af met vijf dagen Carnaval. Wat heb ik onwijs genoten! Benieuwd naar onze ceremoniemeesters? Check onderstaande foto.. Moet goed komen toch?

Carnaval 2017 | It's a Food Life

Wat een maand! Ik wil afsluiten met nog een aantal #geluksmomentjes

Proef het leven februari | It's a Food Life

Proef het leven februari | It's a Food Life Proef het leven februari | It's a Food Life Proef het leven februari | It's a Food Life

Ga zelf ook eens na hoeveel mooie dingen jij doet in een maandje tijd en schrijf dit op in een dagboek of maak foto’s. Waarschijnlijk zal je – net als ik – verstelt staan over hoeveel moois je eigenlijk meemaakt! Proef het leven!

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Happiness Project:
Proef het leven #1: Juni
Proef het leven #2: Juli
Proef het leven #3: Augustus
Proef het leven #4: September
Proef het leven #5: Januari

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply