Blog/ Happiness Project/ Persoonlijk

Proef het leven #3: Augustus ’16

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Omdat de tijd snel gaat en omdat ik nog weleens vergeet hoe mooi het leven kan zijn ben ik een eigen soort ‘happiness project’ gestart; ik ga elke maand een klein overzichtje plaatsen van leuke dingen. Proef het leven! Augustus is weer voorbij gevlogen! Deze maand kwam wat traag op gang omdat er blijkbaar een week ziek zijn op de planning stond. Maar toen mijn lijf het virus weer had overwonnen heb ik toch weer mooie dingen mogen meemaken. 

Oké een hele wazige foto maar wel met blije gezichten. Het grootste deel van Augustus hebben wij op het huis van Chris z’n ouders gepast. En dat betekent dat wij konden genieten van iets dat ik toch altijd wel mis thuis: een tuin! Proost!

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

In mij ben ik naar het Better Event van Amber Alberda geweest. Daar heb ik onwijs veel leuke en interessante lezingen bijgewoond, onder andere de lezing over ‘het natuurlijke medicijnenkastje’. Tijdens de lezing werd er vertelt over Etherische oliën en ik vond het reuze interessant. Ik heb begin deze maand met Mariëlle van Enjoil geluncht en een leuk gesprek gehad over de kracht van deze oliën. Toen heb ik direct een mooi pakket aangeschaft want ik was verkocht. De afgelopen maand ben ik mij meer aan het verdiepen in de oliën en ben ik ze aan het uitproberen. To be continued want er valt veel moois over te vertellen. 

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Wat is soms wel jammer vind in de zomer is dat wij thuis niet kunnen BBQen. Naja.. het kan wel. Alleen daar zijn de buren niet heel blij mee want dan roken wij ze van het balkon. Maar nu hadden wij een paar weken een tuin tot onze beschikking en daar hebben we dan ook meerdere keren gebruik van gemaakt om te BBQen! 

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeGeroosterde zoete aardappel spiesjes met 5-spice kruiden

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeZalm en gamba spiesjes met Caribean spice kruiden en citroen marinade

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeAnanas met bruine rum van de BBQ (aanrader!)

Kijk nog iets om dankbaar voor te zijn.. Ik ben deze maand een leuke samenwerking met Social Deal aangegaan. Ik probeer leuke deals uit en schrijf daar op It’s a Food Life een stukje over. Geheel naar eigen pen en eigen mening en uiteraard alleen deals die ik ook bij It’s a Food Life vind passen. 

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Er is een nieuwe bios geopend in Breda. Chris en ik moesten natuurlijk een kijkje gaan nemen en dan kan je net zo goed een filmpje checken 😉

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Mijn knappe vriendinnetje Jarinde ging op avontuur. Ze hopte zo alleen op het vliegtuig om drie weken Canada te ontdekken. De avond voor vertrek heb ik pannenkoeken gebakken en zijn we naar Finding Dory geweest, de gezonde spanning weglachen zeg maar 😉
Proef het leven: augustus | It's a Food Life Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Ik kreeg een mooi dankbaarheid boekje van d’r en dat inspireerde mij om een blog te schrijven over dankbaarheid. 

3x dankbaarheid beoefenen met apps | It's a Food Life

Eén van de dingen waar ik dankbaar voor was en blij van werd was dat nichtje Floor langs kwam om sproet uit te laten. 

Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Natuurlijk werd er ook weer lekker gegeten in Augustus 🙂

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food LifeLekker eten met vriendin Angela bij The Chocolate Company Cafe.

Hotspot Restaurant Brasserie Winkk in Dongen | It's a Food LifeEen leuke 5-gangen lunch met mama bij Brasserie Restaurant Winkk in Dongen.

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeFijn picknicken met de liefde bij Galder.

Waar ik ook erg van genoten heb deze maand is lekker wandelen met sproet en genieten van de natuur die zich weer van zijn mooiste kant liet zien:
Proef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food Life

Yes eindelijk gingen Eline en ik eens samen naar een Festival! Het Amsterdam Woods Festival waar ik kaartjes voor had gewonnen via Gezond Eten Magazine. We hebben fijne muziek gehoord, redelijk veel biertjes gedronken en oh je kon er wild plassen!

Proef het leven: augustus | It's a Food LifeProef het leven: augustus | It's a Food Life Proef het leven: augustus | It's a Food Life

Jeetje wat een maand! En dan zijn er nog meer leuke dingen gebeurt die ik niet eens opnoem! Zo heeft Chris lekker voor mij gekookt, ging ik mijn zusje haar nieuwe crib checken, ben ik nog een dagje naar de sauna geweest en maakte ik recepten en schreef ik een aantal blogs waar ik blij mee ben:
Hoe lees je een etiket?
BBQ watermeloen met feta en munt salade
Keukengeheimen: het bewaren van voedingsmiddelen
Gezonde pindakaas balletjes

 Ga zelf ook eens na hoeveel mooie dingen jij doet in een maandje tijd en schrijf dit op in een dagboek of maak foto’s. Waarschijnlijk zal je – net als ik – verstelt staan over hoeveel moois je eigenlijk meemaakt! PROEF HET LEVEN!

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Happiness Project:
Proef het leven #1: Juni
Proef het leven #2: Juli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply