Wat een gekkenhuis, deze eerste maand van 2017. Ik dook – letterlijk – het nieuwe jaar in, begon met mijn nieuwe baan en werd helaas ook gevloerd door de griep. Ik heb door die griep en vermoeidheid niet heel veel avonturen beleefd maar wil mijn Happiness Project in het nieuwe jaar weer oppakken en elke maand stilstaan bij leuke avonturen.
YES! Eindelijk heb ik ‘m van m’n bucket list kunnen afstrepen: De Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Een heerlijk, ijskoud begin van het nieuwe jaar!
Hoewel ik zin had om te starten met mijn nieuwe job als copywriter vond ik het ook rete-spannend. Het was een hele omschakeling, opeens vier dagen in de week gemiddeld 12 uur van huis. Het is leuk en uitdagend werk met veel nieuwe indrukken en geen Sproet meer om mij op te wachten als ik thuis kom.
Langzaamaan begin ik mijn draai te vinden, heb ik wat meer energie om ook na mijn werk nog iets te gaan beleven. Ik kreeg een prachtige bos bloemen ter verwelkoming. Hoe leuk is dat!
It’s a Food Life moet ook weer even een plekje vinden in mijn ‘nieuwe leven’. Ik vind het nog steeds onwijs chill om te bloggen dus ik zal het niet zomaar opgeven. Maar een blog bijhouden kost ook best wat tijd en vooral in de eerste weken van januari kwam er niet veel van.
Gelukkig ging het snel wat beter en zijn er toch wel wat lekkere recepten en informatieve blogs online gekomen:
Deze Kurkuma Latte maakte ik toen ik griep had.
Er kwam een zeer uitgebreide Food & Drink agenda online met onwijs veel leuke evenementen omtrent voeding en gezondheid.
Deze lekkere gezonde dadel karamel bonbons werden goed bekeken afgelopen maand!
Chris en ik gingen ook (eindelijk) weer eens uit eten. En wel bij het super leuke restaurant De Saeck in Breda.
We hebben voor de nieuwjaarsborrel bij oma twee lekkere pannenkoekentaarten gemaakt. Recepten komen nog online!
Er viel in januari ook nog een prachtig kookboek op de mat: ‘Kom in balans’. Maar liefst 2 exemplaren dus ik ga er binnenkort een weggeven. Shame on me want ik heb er nog niet eens uit gekookt.. Maar als wel uitgebreid in gesnuffeld en enkele recepten uitgezocht die ik binnenkort ga maken. Houdt de site in de gaten want ik gok dat volgende week een winactie online komt 😉
Het is een beetje een magere ‘Proef het leven’ editie maar daar komt vanaf nu weer verandering in.. Ik ga weer fanatiek met mijn Happiness Project aan de slag en ook mijn dankbaarheidsdagboekje trek ik weer uit de kast. Dat is er ook een beetje bij ingeschoten 😉
Ga zelf ook eens na hoeveel mooie dingen jij doet in een maandje tijd en schrijf dit op in een dagboek of maak foto’s. Waarschijnlijk zal je – net als ik – verstelt staan over hoeveel moois je eigenlijk meemaakt! PROEF HET LEVEN!
Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest
Happiness Project:
Proef het leven #1: Juni
Proef het leven #2: Juli
Proef het leven #3: Augustus
Proef het leven #4: September
No Comments