Blog/ Happiness Project/ Persoonlijk

Proef het leven #5: januari 2017

Happiness Project: Proef het leven januari | It's a Food Life

Wat een gekkenhuis, deze eerste maand van 2017. Ik dook – letterlijk – het nieuwe jaar in, begon met mijn nieuwe baan en werd helaas ook gevloerd door de griep. Ik heb door die griep en vermoeidheid niet heel veel avonturen beleefd maar wil mijn Happiness Project in het nieuwe jaar weer oppakken en elke maand stilstaan bij leuke avonturen. 

YES! Eindelijk heb ik ‘m van m’n bucket list kunnen afstrepen: De Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Een heerlijk, ijskoud begin van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsduik 2017 Scheveningen | It's a Food Life

Hoewel ik zin had om te starten met mijn nieuwe job als copywriter vond ik het ook rete-spannend. Het was een hele omschakeling, opeens vier dagen in de week gemiddeld 12 uur van huis. Het is leuk en uitdagend werk met veel nieuwe indrukken en geen Sproet meer om mij op te wachten als ik thuis kom.

Langzaamaan begin ik mijn draai te vinden, heb ik wat meer energie om ook na mijn werk nog iets te gaan beleven. Ik kreeg een prachtige bos bloemen ter verwelkoming. Hoe leuk is dat!

Happiness project januari 2017 | It's a Food Life

It’s a Food Life moet ook weer even een plekje vinden in mijn ‘nieuwe leven’. Ik vind het nog steeds onwijs chill om te bloggen dus ik zal het niet zomaar opgeven. Maar een blog bijhouden kost ook best wat tijd en vooral in de eerste weken van januari kwam er niet veel van.

Gelukkig ging het snel wat beter en zijn er toch wel wat lekkere recepten en informatieve blogs online gekomen:

recept voor Golden Milk aka Kurkuma Latte | It's a Food LifeDeze Kurkuma Latte maakte ik toen ik griep had.

Nederlandse food & drink agenda 2017 | It's a Food Life.Er kwam een zeer uitgebreide Food & Drink agenda online met onwijs veel leuke evenementen omtrent voeding en gezondheid.

Gezonde dadel karamel bonbons | It's a Food LifeDeze lekkere gezonde dadel karamel bonbons werden goed bekeken afgelopen maand!

Chris en ik gingen ook (eindelijk) weer eens uit eten. En wel bij het super leuke restaurant De Saeck in Breda.
Hotspot Breda: Restaurant de Saeck | It's a Food Life

We hebben voor de nieuwjaarsborrel bij oma twee lekkere pannenkoekentaarten gemaakt. Recepten komen nog online!

Pannekoekentaart met gehakt en spinazie | It's a Food Life

Er viel in januari ook nog een prachtig kookboek op de mat: ‘Kom in balans’. Maar liefst 2 exemplaren dus ik ga er binnenkort een weggeven. Shame on me want ik heb er nog niet eens uit gekookt.. Maar als wel uitgebreid in gesnuffeld en enkele recepten uitgezocht die ik binnenkort ga maken. Houdt de site in de gaten want ik gok dat volgende week een winactie online komt 😉

Kookboek Kom in balans | It's a Food Life

Het is een beetje een magere ‘Proef het leven’ editie maar  daar komt vanaf nu weer verandering in.. Ik ga weer fanatiek met mijn Happiness Project aan de slag en ook mijn dankbaarheidsdagboekje trek ik weer uit de kast. Dat is er ook een beetje bij ingeschoten 😉

Ga zelf ook eens na hoeveel mooie dingen jij doet in een maandje tijd en schrijf dit op in een dagboek of maak foto’s. Waarschijnlijk zal je – net als ik – verstelt staan over hoeveel moois je eigenlijk meemaakt! PROEF HET LEVEN!

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Happiness Project:
Proef het leven #1: Juni
Proef het leven #2: Juli
Proef het leven #3: Augustus
Proef het leven #4: September

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply