Blog/ Happiness Project/ Persoonlijk

Proef het leven #2: Juli

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

De dagen, weken, maanden vliegen voorbij. Omdat de tijd snel gaat en omdat ik nog weleens vergeet hoe mooi het leven kan zijn start ik een eigen soort ‘happiness project’; ik ga elke maand een klein overzichtje plaatsen van leuke dingen. Ik heb het leven weer geproefd in Juli! Zo was It’s a Food Life blog van de maand in een magazine, heb ik 2 keer sushi gegeten en ging ik bootje varen in de Biesbosch!

It’s a Food Life was blog van de maand in Gezond Eten magazine!

Blog van de maand in Gezond Eten Magazine - It's a Food LifeBlog van de maand in Gezond Eten Magazine - It's a Food LifeBlog van de maand in Gezond Eten Magazine - It's a Food Life

Stephanie van Great Little Kitchen kwam in mijn keuken kijken: een kijkje in de keuken van Laura.

Het was eindelijk een keer lekker weer en daar maakten wij gebruik van door lekker te wandelen bij Galder.

Ik proef het leven in Juli | It's a Food LifeIk proef het leven in Juli | It's a Food LifeIk proef het leven in Juli | It's a Food Life

Gezellig kletsen en samen eten bij vriendinnetje Angela waar ik een mooie quote op de wc zag hangen:

Quote: Awesome Life Tips | It's a Food Life

Mijn lieve mams kwam bij mij op bezoek en nam bloemen mee. Bloemen maken mij altijd vrolijk!

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

Kroketten eten  en bier drinken is altijd een prima combinatie! Wij smulden tijdens de proeverij van Bierkroket.

Bierkroket proverij in Breda | It's a Food Life

Wat mij ook vrolijk maakt: bootje varen in de Biesbosch! Wat een heerlijke dag hebben wij gehad met Tim en Arlette.

Bootje varen in de Biesbosch | It's a Food Life

En hoewel de dag echt niet beter kon worden kreeg ik ook nog een verjaardagscadeautje: het kookboek Suikervrij van Sue Quinn

Kookboek Suikervrij | It's a Food Life

Ook trok ik dat weekend na een hele lange tijd mijn skates weer eens aan. Heerlijk!

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

10 Juli was het weer date-night en omdat we al een heerlijk druk weekend hadden gehad gingen we voor een ‘snelle hap’ bij Moeke in het Ginneken. Ik had een prima falafel burger op maar Chris zijn burger met geitenkaas en walnoten was echt koning.

Eten bij Moeke Ginneken | It's a Food LifeEten bij Moeke Ginneken | It's a Food Life

Super dankbaar was ik toen It’s a Food Life meer dan 1000 likes op Facebook bereikte deze maand!

1000+ likes op facebook! | It's a Food Life

Nóg een reden om trots te zijn: Melanie is geslaagd voor haar opleiding haarstyliste! En ik was model!

Ik proef het leven in Juli | It's a Food LifeIk proef het leven in Juli | It's a Food Life

You know I love food right? Wij hadden een heerlijke BBQ op Chris zijn werk en hoewel er echt héél veel lekker eten was smulde ik vooral van het voorgerecht: gebraden staartstuk en het toetje: ananas met bruine rum. 

Ik proef het leven in Juli-23Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

De dag erna had ik een heerlijke sauna dag in de planning staan met vriendin Jarinde. Wij zijn voor het eerst naar Sauna Thermen Bussloo gegaan en wat was dat mooi! Lekker een dagje genieten, bijkletsen en detoxen in de sauna.

Naar de sauna Thermen Bussloo| It's a Food Life

Sproet geniet ook van het lekkere weer en springt het water in zodra ze de kans krijgt. 🙂

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

Ik gaf mezelf een klein cadeautje omdat ik het even nodig had: het boek ‘Niets meer aan doen’ van Christine Carter. Een fijn boek met veel eye-openers waar ik snel een review over zal schrijven.

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

Oh en hoe tof is dit.. Mijn Pa heeft een ‘bijenhuis’ gemaakt voor op ons balkon en ik zag deze maand de eerste bijtjes uitvliegen! (de gaatjes die vol zitten met zand daar liggen bijen-eitjes in)

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

Foodtruck festival Bumperkleven in Breda was een groot succes en wij gingen er ook even een hapje eten met lieve vrienden.

Ik proef het leven in Juli | It's a Food Life

Afgelopen weekend zijn wij voor de 2e keer deze maand Sushi gaan eten. Gotta love sushi!
*Note to self: schrijf een blog waar je alle sushi tenten in Breda uittest!

Sushi eten in Breda | It's a Food LifeSushi eten in Breda | It's a Food Life

Na de sushi liepen we richting centrum om nog even een biertje te doen in de stad en daar liepen we opeens een hoop vrienden tegen het lijf. Bleek het Wit en Weizen Weekend te zijn. Uiteraard nog een paar lekkere Weizen gedronken.

Ook de natuur liet zich deze maand van zijn mooiste kant zien:

Ik proef het leven in Juli | It's a Food LifeIk proef het leven in Juli | It's a Food Life

En om de maand goed af te sluiten genoten ik en Eline van een High Tea bij Barista café in Breda. Alweer een High Tea? Jup dit keer voor mijn verjaardag! Na de High Tea ging ik gelijk door naar een BBQ feestje om te vieren dat prachtige Pim 1 jaar op deze aardbol rondloopt.. uhm kruipt. Mooie afsluiting van een maand met vele mooie momenten toch?

High Tea bij Barista Café in Breda | It's a Food Life

Ga zelf ook eens na hoeveel mooie dingen jij doet in een maandje tijd en schrijf dit op in een dagboek of maak foto’s. Waarschijnlijk zal je – net als ik – verstelt staan over hoeveel moois je eigenlijk meemaakt!

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Happiness Project:
Proef het leven #1: Juni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply