Blog/ Persoonlijk

It’s a Food Life gaat veranderen

wie is laura elting - It's a Food Life

NIEUWS! It’s a Food Life gaat veranderen. En meer kan ik eigenlijk nog niet vertellen. Want hoe en wat er precies gaat veranderen, dat ben ik nog even aan het uitzoeken. Daarom geef ik mezelf de tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat wil ik nu met mijn blog? Waarom ben ik er ook alweer (in vredesnaam) mee begonnen? En waar wil ik over schrijven?

Op dit moment merk ik dat ik (en zo ook mijn blog) wat meer diepgang nodig heb. De afgelopen maanden ben ik weer wat van mezelf afgedwaald. Ik zat op een plek waar ik niet (thuis)hoorde. Eigenlijk voelde ik dit al vrij snel maar ik geloof erin alles een kans te geven en nooit zomaar op te geven. Helaas negeerde ik mijn andere geloof: luister naar je intuïtie en wat je lijf te zeggen heeft. Boy, did I ignore that!

Maar het is goed, ik heb ook hier weer veel van geleerd en er staat al een mooie nieuwe uitdaging op me te wachten.

Al een paar weken neem ik de tijd om weer wat dichter bij mezelf te komen. Weer even die chill-modus onder de knie krijgen. Niet chill als in: Netflix & Chill (oké een beetje guilty ben ik wel) maar chill als in: heb vertrouwen en alles komt goed. 

Dit betekent dat ik even niets moet. Misschien hebben jullie gemerkt dat er net iets minder blogs online komen, of dat het op mijn Social Media kanalen wat stiller is. It’s a Food Life groeit nog steeds in volgers en bezoekers, gezellig vind ik dat! Maar ook die cijfertjes laat ik nu wat meer los.

Ik merk dat ik behoefte heb aan focus op mezelf. Als ik voel dat ik iets wil doen dan doe ik het en als ik ergens geen zin in heb dan laat ik het. Dit betekende de afgelopen tijd minder bloggen en Social Media en meer sporten, vrienden zien, bruiloft planning, lezen, yoga, koken en opruimen. (Jeeezz vooral dat opruimen. Chris vroeg vandaag angstvallig of er nog wel spullen in ons huis staan. Geïnspireerd door de documentaire Minimalism (aanrader!) wil ik gewoon even ontspullen. We hebben tegenwoordig zóveel, en wat moeten we er allemaal mee? Het maakt mijn hoofd er niet lichter op.)

Anyways, dit is dus de stand van zaken. Laura en It’s a Food Life zijn even ‘under contruction‘. Maar helemaal stil blijft het niet hoor, dankzij de ‘zelf-focus’ is mijn kook- en bakverslaving weer lekker aangewakkerd. Dus stay tuned voor lekkere recepten!

Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs!

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christa
  15 juni 2017 at 18:47

  Hi Laura!Herkenbaar hoor, ook ik ben opzoek naar wat ik precies wil met mijn blog..wil ik ook informatie over voeding en alles wat daarmee te maken heeft, gaan delen. Daar zijn er al zoveel van en toch merk ik in mijn directe omgeving dat er toch wel veel vraag naar is. Of blijf ik af en toe gezonde recepten delen en laat ik t daarbij. Je leest t al..ook hier word minder gepost en ben ik op dit moment ook wat meer op de moestuin en wat meer in de chill stand…Ik vertrouw erop dat er een moment komt dat ik de juiste keuze maak/ richting op ga.
  Ook bij jou komt dat vanzelf.
  Take care!
  Groetjes,
  Christa

  • Avatar foto
   Reply
   Laura
   15 juni 2017 at 19:57

   Hey Christa, zo te horen zijn we een beetje op hetzelfde punt! Ik heb ook vertrouwen dat het vanzelf wel komt, zolang we er open voor staan en niet teveel moeten. Soms is het ook beter om even afstand te nemen zodat je weer op nieuwe inzichten kan komen. Succes en enjoy de chill-stand 😉 Liefs!

  Leave a Reply