Blog/ Persoonlijk

I’m back bitches! Waarom ik even weg was..

Zo hallo daar! Dat is een tijd geleden. Ruim vier maanden om precies te zijn. Bizar. Nog nooit heb ik zo lang niet geblogd op It’s a Food Life. But I’m back bitches!

De rust voelde goed

Op 15 juni schreef ik dat mijn blog ging veranderen. Hoe en wat wist ik eigenlijk nog niet precies. Ik had even wat meer tijd nodig voor mijzelf en wilde weer wat meer chill in mijn leven.

Ik merk dat ik behoefte heb aan focus op mezelf. Als ik voel dat ik iets wil doen dan doe ik het en als ik ergens geen zin in heb dan laat ik het. Dit betekende de afgelopen tijd minder bloggen en Social Media en meer sporten, vrienden zien, bruiloft planning, lezen, yoga, koken en opruimen.
Stukje uit mijn persoonlijke blog van 15 juni 2017

Er verschenen minder blogs online. Ook Social Media liet ik wat meer aan mij voorbij gaan. De rust voelde goed. Bijna een maand later, op 9 juli, schreef ik weer een persoonlijk blog. Hierin kondigde ik het ‘nieuwe It’s a Food Life’ aan. Ik begon mijn verhaal met het beantwoorden van mijn eigen vraag: waarom ben ik begonnen met bloggen? Ik schreef over mijn nieuwe baan en dat er een aantal dingen gingen veranderen. Daarna kwamen er nog enkele blogs online.

Op It’s a Food Life zal ik nog gewoon heerlijke recepten blijven delen, mooie winacties organiseren en jullie blijven inspireren met de fijne dingen van het leven. Ik gok dat het wellicht iets persoonlijker gaat worden en misschien nét iets meer blogs over andere dingen dan voedsel.
Stukje uit mijn persoonlijke blog van 9 juli 2017

En toen bleef het stil.

Ik besloot het even los te laten

Mijn nieuwe baan en de bruiloft zorgden ervoor dat ik gewoon geen tijd en energie meer had om te bloggen. Ik besloot het even los te laten. “Na de huwelijksreis pak ik het wel weer op”, dacht ik. Maar na de huwelijksreis gingen we op huizenjacht en kochten we ons droomhuis, hadden een aantal andere zaken mijn aandacht nodig en was het op werk zo druk en zo leuk dat ik daar al mijn energie en creativiteit in kwijt kon (en kan).

Oh jongens wat een leven ?? nog 1 dagje en nachtje genieten #honeymoon

Een bericht gedeeld door Laura ? (@itsafoodlifenl) op

Nu zijn we inmiddels een paar maanden verder. Chris en ik zijn getrouwd, hebben ons droomhuis gekocht en het appartement verkocht. Wat niet is veranderd: het leven is nog steeds een groot gekkenhuis. Geeft niet. Het hoort erbij. At least it’s not boring.

Toch kreeg ik de behoefte om weer iets met mijn blog te doen. Ik opende mijn mail en zal onwijs veel mailtjes met leuke berichtjes en samenwerkingsverzoeken. Ik opende analytics en zag tot mijn verbazing dat mijn bezoekersaantal blijft groeien (en niet een klein beetje ook!). Dit geeft moed en zorgt voor motivatie. Ik heb er weer zin in.

I’m back bitches!

Volg je It’s a Food Life al?

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    16 december 2017 at 21:34

    Welkom terug!

  • Leave a Reply