Blog/ Persoonlijk

Ik presenteer: het ‘nieuwe’ It’s a Food Life!

Lifestyleblog It's a Food Life

Misschien heb je het al gemerkt, of misschien kom je net kijken op It’s a Food Life en heb je geen idee. Het is even wat stiller hier en laatst maakte ik al een aankondiging dat er een aantal dingen zouden veranderen. Vandaag ga ik uitleggen waarom ik wat afwezig was en wat de plannen zijn voor It’s a Food Life. Listen up!

Ik ben begonnen met een blog omdat ik wil delen. Op de één of andere manier heb ik altijd de enorme behoefte gehad om te delen, om mensen mee te nemen in verhalen of simpelweg te inspireren om een lekker recept te maken. Al meerdere keren heb ik een poging gedaan tot het starten van een blog. Dat deed ik bijvoorbeeld met Tumblr, daar deelde ik dan mooie dingen die ik tegenkwam. Maar ik hield het nooit lang vol en durfde het ook niet écht te delen.

Ruim twee jaar geleden ben ik gestart met It’s a Food Life: een blog over bewust eten en leven. De nadruk ligt vooral bij (gezonde) voeding en er zijn al heel wat recepten voorbij gekomen. Maar ook regelmatig mind- & lifestyle blogs met uiteenlopende onderwerpen: mindfulness, productiviteit, keukengeheimen, kijktips, ontspanning en reizen. Want zoals ik in het stukje over It’s a Food Life schrijf is gezondheid meer dan alleen gezond eten. Wij gaan voor de holistische aanpak:  lichaam, geest, emotie, voeding en omgeving. 

Wat gaat er veranderen op It’s a Food Life?

Ik blijf lekker doorgaan met bloggen. No worries! Het grootste verschil zal vooral zijn dat ik niet meer over hotspots & restaurants zal schrijven. Ik ben namelijk begonnen met een onwijs toffe baan (vandaar dat ik even wat afwezig was) waar ik naar hartenlust over alle mooie plekjes van Breda kan schrijven (binnenkort gaan we live met indebuurt.nl/breda waar we dagelijks schrijven over de mooiste stad van het Zuiden!)

Op It’s a Food Life zal ik nog gewoon heerlijke recepten blijven delen, mooie winacties organiseren en jullie blijven inspireren met de fijne dingen van het leven. Ik gok dat het wellicht iets persoonlijker gaat worden en misschien nét iets meer blogs over andere dingen dan voedsel 😉 bijvoorbeeld over duurzaam leven, iets waar ik steeds meer bewust mee bezig ben. Of yoga, waar ik steeds meer passie voor voel. Genoeg plannen en ideeën!

groeien & mindset | It's a Food Life

Bloggen is spannend om te doen, vooral in het begin. Je gooit toch een stukje van jezelf het internet op. Het is een creatief proces, en creativiteit is heel persoonlijk.  In het begin voelde ik behoorlijk wat druk, opgelegd door mezelf uiteraard. Ik móest een bepaald aantal blogs per week online zetten, mijn foto’s móesten perfect zijn en ik kon ver over mijn grenzen gaan door uren achter elkaar te schrijven.

Gelukkig gaat het nu een stuk makkelijker en heb ik ook hier mijn balans in gevonden. Ik vind steeds beter mijn weg en kan mijn duiveltjes – perfectionisme, hoge eisen, onzekerheid – steeds beter de baas blijven. #girlboss.  Maar ik blijf leren, altijd blijven leren en groeien. Stapje voor stapje.

Mijn blog is met kleine stapjes uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is: een lifestyle blog van hoge kwaliteit met bijna 10.000 bezoekers per maand. We blijven dagelijks groeien en daar ben ik trots op! Ik steek (samen met mijn gastbloggers) veel tijd en passie in de foto’s, recepten en verhalen. En dat blijven we lekker doen.

Vraagje(s)..

Waar zou jij nou meer van willen zien op It’s a Food Life? Wat vind je leuke onderwerpen en wat doet je juist wegklikken? Welke recepten zou je graag online willen zien en mis je nog informatie? Ik ben heel benieuwd waar jullie behoefte aan hebben! Ook algemene tips en opbouwende feedback zijn altijd welkom.


Volg je It’s a Food Life al?

Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

 

 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Lodi
  9 juli 2017 at 12:38

  Gefeliciteerd met je baan! En dat je nu dus ook voor je werk mag schrijven en dan over mooie plekjes in Breda. Hartstikke leuk. En natuurlijk ook dat je tijd blijft hebben voor je eigen blog. Ik herken het el, hoor. Vooral de eerste tijd vond ik het hartstikke eng om over mezelf te schrijven. Ik volgde je nog niet maat ben na het lezen van deze blog helemaal enthousiast, dus ik zal je zeker blijven volgen, leuk!

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:52

   Bedankt Lodi! Ik ben er ook zo ontzettend blij mee en dankbaar voor dat ik zo’n toffe baan mag hebben 😀 liefs!

 • Reply
  Krystle
  9 juli 2017 at 13:00

  Zo wat veel bezoekers zeg, super goed! Zeker in het begin vond ik het spannend, maar ben nu ruim een jaar bezig en hoop net zo te groeien als jou.

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:52

   Hi Krystle! Al het begin is spannend he.. gelukkig worst het steeds makkelijker! Veel succes met je mooie blog. Liefs

 • Reply
  Daniëlle
  9 juli 2017 at 13:10

  Wat een mooie vooruitzichten allemaal. Ik vind heel veel ontzettend leuk om te lezen. Dus zal zeker terug komen 🙂

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:53

   Leuk om te horen Daniëlle!

 • Reply
  Mylou
  9 juli 2017 at 20:13

  Wat een leuke nieuwe baan, gefeliciteerd! Ik woon zelf in Breda dus ik ben benieuwd 🙂 . Ik heb dat ‘moet’-gevoel ook een tijd gehad, er moest iets online komen. Gelukkig heb ik het los kunnen laten, zoveel fijner!

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:54

   Wat fijn dat je hey los hebt kunnen laten Mylou. En wat leuk dat je ook in Breda woont! Liefs

 • Reply
  Girls-things
  9 juli 2017 at 21:19

  Wat klinkt dat allemaal leuk!
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Wat ontzettend leuk dat het zo goed gaat!

 • Reply
  Nicole
  9 juli 2017 at 21:50

  Klinkt als te gekke baan, gefeliciteerd! Je hebt geweldige blog, fijn dat je daar ook lekker mee door kan gaan. Kijk uit naar nieuwe recepten en verhalen. En zodra jullie live zijn kom ik piepen. Kom er nog nauwelijks, maar vind Breda een mooie, gezellige stad 🙂

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:55

   Bedankt Nicole! Het is altijd een goed idee om naar breda te komen haha leuk dat je me bkijft volgen! Liefs

 • Reply
  Frederique
  9 juli 2017 at 22:17

  Hartstikke leuk. Veel succes!

 • Reply
  Hilde
  9 juli 2017 at 22:22

  Ontzettend veel succes en plezier met je nieuwe baan! Ik blijf je zeker op de voet volgen en gebruik jouw inspiratie om mijn directe omgeving te inspireren… dankjewel daarvoor!

  • Reply
   Laura
   10 juli 2017 at 07:55

   Bedankt Hilde! Lief!

  Leave a Reply