Blog/ Hotspots & Reizen

Hotspot: Samen Eten en Drinken (Sed)

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food Life

Als ik aan romantiek denk dan denk ik aan eten. Oké I confess ik denk gewoon altijd aan eten… Maar een romantisch etentje is een hele fijne manier om weer even tijd voor elkaar te nemen en lekker samen te zijn. Chris en ik zijn romantisch weer helemaal opgeladen tijdens een heerlijk 5-gangen diner bij Samen eten en drinken (aka Sed) in ’s Gravenmoer. Als jij nog opzoek bent naar een romantische verrassing voor je lover, zoek niet verder! Neem hem/haar mee naar Sed! Waarom? Lees onze ervaring en bekijk de foodfoto’s en je weet waarom. Smakelijk!

Sed wil voor iedereen een warme, sfeervolle en smakelijke ervaring realiseren. Voorop staat samen zijn, samen eten en samen drinken! Sed is.. samen genieten.
– Samen eten en drinken.

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeHet prachtige schilderij in Sed van wijlen kunstenaar Jan Asselbergs greep meteen onze aandacht.

Doe eens gek en koop op Social Deal de voucher voor een 3-, 4- of 5-gangen diner bij Sed. Tip: ga voor het 5-gangen diner want je wilt echt zoveel mogelijk proeven van de verse seizoensgerechten van Sed! Believe me. Omdat de producten elke dag vers worden ingekocht is het een verrassing wat je krijgt voorgeschoteld. Dit was ons 5-gangen diner:

Hotspot: Samen Eten en Drinken (SED) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeHotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeBrioche kalfpaté en kalfsrosbief met truffeldressing.
Oké wauw de kalfspaté was zo lekker! Heerlijk zacht met een rokerige smaak waar ik nu nog van droom. En met rosbief en truffelmayonaise maak je mij altijd blij. Een prima start van ons diner!

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeGazpacho met watermeloen. 
Gazpacho staat al heel lang op mijn recepten to-do lijst. Want ik heb het zelf nog nooit gemaakt! Terwijl ik het altijd erg lekker vind en nu ben ik helemaal fan want gazpacho met watermeloen is echt een goed idee.

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeGrietfilet met garnalen jus op een bedje van gestoomde prei met parelcouscous en gestoomde paprikasaus.
Het krokante korstje van de grietfilet was perfect en mag ik een applaus voor de garnalen jus?

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifeLende met pastinaakpuree en rode wijnsaus.
Een gerecht dat prima bij de aankomende herfst past. De lende was mooi rosé gebakken en bij deze komt pastinaakpuree ook op mijn recepten to-do lijstje. De rode wijnsaus zorgde voor een mooie balans tussen de groenten en het vlees. Oh en kijk een hartje!

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food LifePistache cheesecake met tiramisu ijs en salted karamelsaus.
Favoriete gang want zei iemand cheesecake? Daar worden Chris en ik altijd erg enthousiast van. Een pistache cheesecake had ik nog nooit gegeten en mijn eerste reactie was ‘mwah ik proef het niet echt.’ Maar wait for it.. Want de smaakexplosie kwam 3 seconden later. Whoah! Oh en mijn grootste droom is mijzelf onderdompelen in een bad met deze gezouten karamelsaus.

Kijk ik niet verliefd?Hotspot: Samen eten en drinken (Sed) in 's Gravenmoer | It's a Food Life

Hotspot: Samen eten en drinken (Sed)
Hoofdstraat 75
5109 AB ’s Gravenmoer
0162 450888
astrid@samenetenendrinken.nl

Openingstijden:
Lunch: Di t/m Zo 12.00 – 15.00
Diner: Di t/m Zo 18.00 – 22.00

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Op zoek naar nog meer toffe hotspots? Check mijn blogs over:
Hotspot Breda: Lunchcafé PuiCk
Hotspot Breda: In Kannen en Kruiken
Hotspot Dongen: Brasserie Restaurant Winkk

Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Social Deal. Dit artikel is 100% geschreven door mij en deze samenwerking verandert niks aan mijn mening over dit product.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply