Blog/ Hotspots & Reizen

Hotspot Breda: Brasserie Zandberg

In het zonnetje fiets ik naar de Ginnekenweg in Breda, waar ik met Bryan –  broer Elting – heb afgesproken voor een lunch bij Brasserie Zandberg. Ik word hartelijk ontvangen en neem plaats op het stoepterras voor het restaurant. Krijgen jullie ook altijd zo’n intens goed gevoel wanneer je weer kan plaatsnemen op een terras? Zonder jas! Lees verder over onze lekkere lunch bij Brasserie Zandberg Breda.

Natuurlijk ben ik ook even binnen gaan kijken. En niet alleen omdat ik gebruik moest maken van het kleine kamertje… De vibe van een restaurant is gewoon erg belangrijk. En de vibe van Brasserie Zandberg is on point. Ten eerste was de muziekkeuze correct: piano muziek gevolgd door lekkere jazz sounds. Ten tweede sprak de stijl van het restaurant me ook erg aan.

Ik ben een beetje op zoek naar de juiste woorden om Brasserie Zandberg te omschrijven… Het interieur is stylisch, met veel hout. Een Franse Brasserie. Maar het doet mij ook een beetje denken aan de serie Boardwalk Empire dat zich afspeelt in de jaren 1920. Ik zie Nucky Thompson al zitten met zijn hoed en whiskey.. Maar oubollig is het zeker niet. Ik zal de foto’s laten spreken.

Restaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food Life Restaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food LifeRestaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food LifeRestaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food Life

Het eten bij Brasserie Zandberg

Terwijl we lekker zaten te kletsen in het zonnetje werd ons eten geserveerd. Een mooi houten lunch plateau vol heerlijk eten. Een plaatje om te zien en een genot om te eten! Waar wij onder andere van hebben zitten smullen:

♥  Citroen risotto
♥  Carpaccio
♥  Paddenstoelen Bouillon
♥  Makreel salade
♥  Kabeljauw

Restaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food LifeOp Social Deal staat een voucher online, waarmee je al voor €12,50 van dit menu smult!

Brasserie Zandberg serveert van donderdag t/m zondag lunch vanaf 12:00 uur. Naast dit lekkere lunch plateau serveren ze ook broodjes. Bijvoorbeeld een broodje gegrilde aubergine met jonge biet en jonge, biologische kaas (€8,75) of een clubsandwich Monte Christo: french toast belegd met serranoham, belegen boerenkaas en gegrilde paprika (€10,75).  

Als je geen zin hebt in brood kies dan één van de andere lunch gerechten zoals de truffelomelet met bieslook (€9,75) of steak tartare met schuim van augurk (€13,50). Ik noem maar wat. Check vooral even de lunchkaart als je nieuwsgierig bent.

Natuurlijk kan je ook lekker dineren bij Brasserie Zandberg. Je kan kiezen voor gerechten van de kaart of een keuzemenu van 3 of 4-gangen.

Restaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food LifeRestaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food Life

Bij de Social Deal voucher die ik had gekocht zat ook nog een lekker dessert:

♥ Citroenijs met bosvruchten, karamel cookie en slagroom

Restaurant Breda: Brasserie Zandberg | It's a Food Life


Brasserie Zandberg
Ginnekenweg 75
4818 JB Breda
info@brasseriezandberg.nl
076-7370054

Openingstijden:
Ma t/m wo vanaf 17.00u (diner)
Do t/m zo vanaf 12.00 (lunch & diner)


Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

Check ook andere fijne hotspots en mooie restaurants:
Hotspot Etten-Leur: Restaurant Het Havenhuis
Hotspot Breda: Lunchcafé PuiCk
Hotspot in Breda: High Tea bij My Sweet Pie

Lees de disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jo's Daughter
    26 maart 2017 at 15:47

    Ziet er gezellig uit 🙂

  • Leave a Reply