Blog/ Gezondheid/ Reviews & evenementen

Shoplog | de gezondheidsbeurs 2017

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Twee weken geleden ben ik naar de Gezondheidsbeurs geweest. Een beurs vol ‘inspiratie voor een gezonde leefstijl’. Een beurs vol producten, food, workshops en mensen. Jeeeeemig wat een mensen.. Er zijn meer geïnteresseerden in een gezonde leefstijl. Mijn favo producten waren goed vertegenwoordigd en ik verliet de beurs dan ook met volle tassen en moeie voeten. Benieuwd wat ik allemaal geshopt heb op de gezondheidsbeurs? Check dan mijn shoplog! (en nope, dit is niet gesponsord).

Lifefood crackers en Teriyaki amandelen

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

De rauwe biologische producten van Lifefood kom ik op elke beurs tegen en ik ga altijd weer met enkele producten naar huis. Favoriet zijn de crackers – vooral de Organic Italian Crispbread – en de Teriyaki amandelen.


Eat Natural super granola
Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Ik eet niet zoveel zuivel meer omdat ik merk dat mijn huid daar slecht op reageert. Wat ik het meest mis is een flinke bak yoghurt met (homemade) granola en verse vruchten. Deze glutenvrije granola van Eat Natural heb ik al wel geprobeerd hoor, het is namelijk ook super lekker in een smoothie-bowl!


We Love The Planet deodorant

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Al een tijdje was ik op zoek naar troepvrije deodorant. Wist je dat de meeste deo’s vol aluminium en parabenen zitten? We vergeten soms dat onze huid het grootste orgaan is dat we hebben. Wat we óp de huid smeren komt ook ín ons lichaam terecht. We Love deodorant van We Love The Planet is gemaakt van natuurlijk ingrediënten: kokosolie, zuiveringszout, maiszetmeelpoeder, bijenwas, caprylzuur (vetzuren), Sint-janskruid olie. Ik vind Sweet Serenity het lekkerst ruiken maar je hebt vijf verschillende geuren.


Seamore pasta en ‘bacon’

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Dat zeewier gezond is dat weet ik, we zouden er eigenlijk veel meer van moeten eten. Zeewier zit vol plantaardige eiwitten, vezels en bevat het dezelfde gezonde vetten als vis. Het is dus een prima vervanger voor vlees/vis. Na het proeven van de zeewier tagliatelle en zeewier bacon van Seamore heb ik een paar pakjes meegenomen. Dit is dus gewoon pure zeewier.. dat vind ik best tof. Recipes are coming soon!


King soba organic noodles

Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Proeven! Riepen we allebei toen we deze King Soba noodles ontdekten. We konden de pompoen-gember noedels proeven maar die waren zo populair – snap ik want lekker – dat ze al uitverkocht waren. Dus ging ik naar huis met zoete aardappel boekweit noedels en rijst-amaranth boerenkool noedels. Van het weekend een currysoep gemaakt met de boerenkool noedels. Lekker! Heerlijk vind ik het dat Chris niet eens meer verbaasd reageert als ik zeg dat we noedels gemaakt van boerenkool eten. Hij is het wel gewend intussen 😉


Zoutsteen lamp
Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

De lamp ziet er prachtige uit en geeft een warme kleur. Maar de lamp is niet alleen maar mooi. Deze Himalaya zoutsteen lamp zuivert de lucht in je huis. Zoutsteen brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes.


Nakd repen
Gezondheidsbeurs 2017 shoplog | It's a Food Life

Mijn favoriete tussendoortjes: Nakd repen. Want zo kan het dus ook.. Repen zonder zooi. Mijn favoriet: cacoa delight – want chocola – en bakewell tart. Nakd repen worden voornamelijk gemaakt van dadels, noten en fruit. Ik heb er gelijk maar 20 in meegenomen. Elke dag zit er eentje in m’n tas naar werk.


En wat vinden we van zo’n shoplog? Vaker doen? Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe gezonde producten. Kan ik ook best wat vaker over schrijven. Lijkt mij wel leuk! 

Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply