Blog/ Gezondheid

Ik heb leuk nieuws! Welkom Maartje!

Maartje is gastblogger op It's a Food Life

Yes! Het IAFL team wordt uitgebreid! Vandaag stelt gastblogger Maartje zich voor.

Hallo lieve lezers, als nieuw gezicht op IAFL ga ik mijzelf vandaag aan jullie voorstellen. Maar jezelf voorstellen, hoe doe je dat eigenlijk op papier? In het ‘offline’ leven stel ik me voor met een stevige handdruk en mijn naam. Vervolgens is het vaak je gesprekspartner die iets aan je vraagt, wie ben je, wat doe je, waar kom je vandaan. Het beantwoorden van die vragen gaat vaak toch net wat makkelijker dan ‘zomaar’ wat over jezelf vertellen.

Maargoed, ik dwaal af. Eerst even wat feiten over mij, dat is toch het makkelijkste. Ik ben Maartje, 23 jaar oud en (bijna) samenwonend met mijn vriend in de parel van het zuiden. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en werk 4 dagen per week in een praktijk. Daarnaast volg ik een master (Musculoskeletaal) in Enschede. Hier hoop ik over drie jaar af te studeren als sport- en manueel therapeut.

gastblogger Maartje | It's a Food LifeVeruit mijn meeste vrije tijd gaat op aan sport. Na een aantal jaar als fanatiek wielrenner (sorry, wielrenster klinkt in mijn oren echt niet) besloot ik na een reis in Australië dat de  triatlonsport mijn nieuwe doel zou worden. Vorige jaar begon ik hiermee en ook dit jaar staat er een mooi wedstrijdprogramma op mij te wachten. Zo’n 8-12 uur per week ben ik aan het trainen waardoor er in mijn buik een grote behoefte ontstaat naar gezonde voeding. Koken is dan ook mijn tweede hobby. Tijdens het bedenken en uitproberen van nieuwe combinaties en recepten ben ik mijn element en kom ik tot rust. Op Instagram deel ik geregeld mijn creaties. Daarnaast spendeer ik zo veel mogelijk tijd met mijn vriend(en) en familie, de lieverds, ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plekjes.

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog een beetje een beeld van me hebt gekregen. Als je verder nog vragen voor me hebt, stel ze gerust!

Vanaf april zal er iedere derde maandag van de maand een blog van mij verschijnen op IAFL. Ik zal gaan schrijven over alles wat met sport, voeding en mind te maken heeft. Ik hoop jullie veel praktische tips te kunnen gaan geven, als mogelijk met een wetenschappelijk onderbouwd tintje. Mocht je direct al verzoekjes hebben laat het dan hieronder zeker achter.

Tot snel!

Liefs, Maartje

Je kan Maartje volgen op Instagram @demenukaartvanmaart 


Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  10 april 2017 at 09:42

  Veel succes, Maartje!

 • Reply
  Gabriëlle ~ GlobeGirl
  14 april 2017 at 09:39

  Leuk om jouw website/team uit te breiden, dat voelt altijd goed hé? Veel succes, Maartje! En ik kijk uit naar jouw leuke verhalen 🙂

  • Avatar foto
   Reply
   Laura
   15 april 2017 at 14:27

   Ja Gabriëlle ik vind het echt een feestje om Maartje erbij te hebben 🙂

 • Reply
  Anne
  18 april 2017 at 11:48

  Wat leuk dat je er een nieuwe gastblogger bij hebt. Hoi Maartje, welkom!

 • Leave a Reply