Het was een bijzondere beleving: eten bij Restaurant De Zwaan. Het restaurant in Etten-Leur heeft al sinds 1994 (!) een Michelin ster. Benieuwd wat er op ons bordje lag? Kijk mee met deze smakelijke foodfoto’s.
Ja, ook in een Michelin restaurant maak ik gewoon foto’s van mijn eten. Je bent immers een foodie of niet! Juist deze bordjes zijn het zo waard om te fotograferen. Echte kunstwerkjes. Ik ben gelijk weer mega geïnspireerd.
Bij restaurant De Zwaan heb je verschillende menu keuzes. Wij kregen vier gedeelde voorgerechten, een hoofdgerecht en een Grand Dessert.
Amuse bites:

Amuse: ijs van Thaise tom ka kai soep

Voorgerecht 1: Makreel, zeegroenten, komkommer

Voorgerecht 2: Shabu shabu. Wagyu rund, dashi met bieslookzwam, parels van miso

Voorgerecht 3: Skrei op de huid gebakken, paling-in-‘t-groen risotto, komkommer

Voorgerecht 4: Chawanmushi van langoustine, coquille St. Jacques, eikhaas, soja, truffel

Hoofdgerecht: kreeft en Secreto Iberico met Ettense asperges en Hollandaise saus

Grand Dessert: met onder andere bloedsinaasappel espuma, zure room, olijf ijs, gele curry ijs

De tortelduifjes:

Restaurant de Zwaan
Markt 7
4875 CB Etten-Leur
076 501 26 96
info@restaurant-dezwaan.nl
Volg It’s a Food Life op
Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Pinterest
Check ook andere fijne hotspots en mooie restaurants:
Hotspot Etten-Leur: Restaurant Het Havenhuis
Hotspot Breda: Lunchcafé PuiCk
No Comments