Blog/ Reviews & evenementen

Event: Culy Food Festival 2015

De EET Apotheek | | itsafoodlife.nl

Afgelopen weekend op 4 en 5 April vond het eerste Culy Food Festival plaats. Twee dagen volledig in het teken van eten, drinken, workshops, muziek en foodfilms. Daar moest ik natuurlijk bij zijn! Vol goede moed en bijgestaan door mijn vriendinnetje Jarinde kwam ik zondag aan bij Sugarcity, Amsterdam. Heerlijke geuren kwamen ons al tegemoet. Eten en drinken was er genoeg (lijkt me ook vrij logisch op een Food Festival). Maar helaas waren alle workshops al volgeboekt, domper.. Gelukkig kwamen we er wel op tijd achter dat er een extra screening was van de film Sergio Herman, Fucking Perfect. Dat -en véél Tony Chocolonely paaseitjes- maakte een hoop goed.

Boeiende film trouwens; Sergio Herman, Fucking Perfect. Bizar en bijzonder om iemand met zo’n enorme passie te zien werken. Zoals IMDB al omschrijft: een film over perfectie, ambitie en opoffering. Zeker de moeite waard om eens uit te checken!

Vlak voordat we weer richting huis gingen liepen we nog langs de EET Apotheek. Een nieuw concept dat op het Culy Festival werd geïntroduceerd. Bij de EET Apotheek kan je terecht met verschillende kwaaltjes zoals hoofdpijn, stress, slaapproblemen etc. Deskundige Fleur Derogee geeft advies welke natuurlijke remedies je kan gebruiken om je klachten te verminderen.  Kijk, dat maakt mij blij! Kruiden en voeding als remedie in plaats van pillen. Ik heb nu 2 heerlijk ruikende zakjes in mijn keukenkastje staan. Een zakje citroenmelisse, ofwel anti-stress thee. Als professionele stresskip –TokTok- hoop ik stiekem dat dit hét ZEN wondermiddel is. Ook heb ik een slaaptheetje met de bekende rustgevende kruiden lavendel, kamille, sinaasappel en citroenmelisse. Omdat de EET Apotheek een nieuw concept is bestaat er nog geen website. Maar ik ga het zeker in de gaten houden.

 

 Volg It’s a Food Life op Facebook | Instagram | Bloglovin’ | Twitter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply