Blog

Dé online cursus over intuïtief eten en zelfliefde

online cursus intuïtief eten en zelfliefde: zelfliefde gaat door de maag

Heb jij een ingewikkelde relatie met eten en je lichaam? Geen idee meer wat ‘gezond’ of ‘ongezond’ is en voelt het alsof je keer op keer de controle verliest rondom eten? Een volgend dieet maakt dit niet beter, maar erger. Wat jij nodig hebt is een duidelijk pad om het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. Eten, bewegen en voor jezelf zorgen vanuit zelfliefde en wat je lichaam je aangeeft, in plaats van externe regels en restricties.

Al mijn kennis over intuïtief eten, zelfliefde en gezondheid heb ik gebundeld in mijn zeer uitgebreide intuïtief eten online cursus: Zelfliefde gaat door de maag .

Gezondheid is meer dan wat je eet

Dit is niet zomaar cursus over voeding. Het is zóveel meer. Het is een tool om echt eetvrijheid te ervaren en intuïtief vertrouwen terug te krijgen. De cursus bestaat uit acht modules bomvol fimpjes, werkboeken, bonussen en tools om ju relatie met eten en je lichaam te helen.

We werken aan diepgewortelde overtuigingen, mindset, maar ook praktische tips zoals hoe zorg je nou goed voor jezelf zónder eetregels en als je alles mag eten. In de cursus sta ik ook uitgebreid stil bij body positivity en gewichtsstigma. Hoe kan je van jezelf houden in het lichaam dat je nu hebt?

Modules van de intuïtief eten en zelfliefde cursus: Zelfliefde gaat door de maag

Module 1: Zelfcompassie toolkit

Voor we de diepte induiken ga je aan de slag met een zelfcompassie toolkit. De reis van dieetmentaliteit naar eetvrijheid & zelfliefde is hobbelig, en deze toolkit gaat je helpen de hobbels te overwinnen. 

Module 2: Diëten vs. Intuïtief Eten

Je leert waarom diëten niet werkt en niet bijdraagt aan je gezondheid. Je leert dieetmentaliteit herkennen en loslaten. Jij gaat uit die eeuwige dieetcirkel stappen! Uiteraard gaan we in op wat wél werkt en duiken we in de basisprincipes en wetenschap van intuïtief eten.

Module 3: Luister naar je lichaam

Vertrouw op de innerlijke wijsheid van je lichaam. Leer de signalen van je lichaam herkennen én ernaar te luisteren. Hoe voelt honger? Wanneer ben je verzadigd? Hoe wérkt je lichaam eigenlijk en waarom werkt het averechts als je deze signalen negeert?

Module 4: Sluit vrede met eten

Je leert eetregels herkennen en de invloed hiervan op je (eet)gedrag. Laat ‘alles-of-niets’ denken en ‘goed of ‘slecht’ eten los en ervaar vrijheid rondom alle voedingsmiddelen. Dit heeft direct invloed op cravings en eetbuien, waar we het uiteraard over gaan hebben.

Module 5: Emotie-Eten en Zelfzorg

Ontdek hoe jij lichamelijk, geestelijk en emotioneel goed voor jezelf kan zorgen, zodat emotie-eten een minder grote rol in je leven speelt.

Module 6: Zelfbeeld en lichaamsacceptatie

Wat is gewichtsneutrale gezondheid en Body Positivity eigenlijk? Hoe heeft gewichtsstigma invloed op jouw dagelijkse leven? Je leert meer over het respecteren van je lichaam en de kracht van een positieve mindset op lichaamsbeeld.

Module 7: Bewegen voor geluk, energie en plezier

Vind manieren van bewegen en sport waar je je blij en energiek van voelt in plaats van afgemat en ongelukkig.

Module 8: Gezondheid zonder obsessie

Maak eetkeuzes vanuit zelfzorg en voor geluk, energie en plezier.

En dat is niet alles. Er zitten ook super toffe bonussen bij de cursus! Zo leer je ook hoe je maaltijden kan plannen als je intuïtief eet. En kan je toffe workouts volgen. Daarnaast zitten er ook verschillende meditaties en visualisaties bij de cursus.

NU mega korting op de cursus Zelfliefde gaat door de maag

Om te vieren dat de cursus live gaat geldt deze pilotronde een actietarief van €199,- in plaats van €299,-! Het mooie is: de cursus blijft altijd van jou. En ik blijf de cursus aanvullen met relevante informatie. Volgend jaar gaat de prijs naar €299,- en daarna zal het alleen maar hoger worden.

Dus stroom je nu in dan maak je gebruik van deze mega korting én heb je altijd toegang tot volgende rondes en extra updates.

Doe je mee? Schrijf je direct in via deze link: Zelfliefde gaat door de maag.

Meer weten over mijn coaching praktijk en aanbod? Check de website van Proef het leven.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply