Blog

Body Confidence Summer Challenge

Wees deze zomer eens écht jezelf en geniet van het leven ongeacht hoe je lichaam eruit ziet 

Laat schaamte, onzekerheid en twijfel los en omarm, waardeer en zorg voor het lichaam dat je nu hebt. Doe mee met de 21 dagen body confidence challenge van Proef het leven.

Elke zomer weer… 

Krijg jij door dieetpraat bij de koffieautomaat, foto’s op social media (#bikinibody), reclames over afvalmethodes en je eigen overtuigingen het idee dat je jouw lichaam moet veranderen, voordat je een voet op het strand kan zetten in bikini. 

Je zet je leven op pauze, en draagt en doet niet wat je eigenlijk zou willen. Zelfs met 30 graden draag je liever een zwarte lange broek, je verstopt je achter een badpak met omslagdoek, of vermijdt het zwembad maar helemaal, zodat jij jezelf niet hoeft te tonen aan de buitenwereld. 

Je geeft alles (tijd, geld, eten, geluk) op om een bikini body te krijgen, maar weet je, het hebben van een zogenaamd ‘bikini body’ is het écht niet waard om zo’n groot deel van jouw leven voor op te geven. voor in te leveren. Elke zomer weer… (want houdbaar is het niet, am I right?)

They did you wrong! 

Bedenk je eens wat je zou kunnen doen met alle tijd en energie die je overhoudt als je nú zou stoppen met diëten en je lichaam naar beneden praten? Als je je lichaam gewoon accepteert zoals het is. Ik kan je vertellen: je voelt je niet alleen vrijer, maar zorgt ook veel beter voor jezelf. Waardoor je lekkerder in je vel zit en meer energie en zelfvertrouwen hebt, ook als je lichaam niet verandert. 

Waarom Bikini Body uit de mode is

Het is tijd om de obsessie rondom ons lichaam ‘bikini body’ klaarmaken los te laten. Want eigenlijk is het een ontzettend bizar fenomeen, dat ‘bikini body’.  Het concept bikini body alleen al is mega uitsluitend en toxisch. Het laat ons geloven dat de enige reden om een bikini te dragen is om je lichaam te laten zien aan de buitenwereld.  Zodat andere mensen het vervolgens kunnen ophemelen of bekritiseren. 

Dit idee maakt vrouwen* nog meer tot een object, in plaats van op de eerste plek gewoon mens.

The root cause of negative body image is not that only certain women’s bodies are valued; it is that women’s bodies are more valued than women themselves 

Lindsay Kite

Body Confidence Summer Challenge

De zomer is één van de vele momenten in het jaar die de dieetcultuur gebruikt om jou onzeker te maken zodat zij hun product kunnen verkopen. Dit jaar gaan we het anders doen. We trappen er niet meer in. 

Want die onzekerheid is helemaal niet nodig, het maakt namelijk niet uit hoe je lichaam eruit ziet, je bent altijd goed genoeg. 

In deze challenge ga je 21 dagen werken aan een positiever lichaamsbeeld, meer body confidence, zodat je volop kan genieten deze zomer zónder je druk te maken over hoe je eruit ziet en je niet laat tegenhouden door de angst veroordeeld te worden door anderen.

Ik neem je 21 dagen lang mee in uiteenlopende oefeningen, blogs, filmpjes en journal prompts om je mindset en lichaamsbeeld te veranderen..

Jij bent zoveel meer dan alleen mooi

Mijn doel van deze challenge is je krachtiger in je lijf te zetten. Zodat je je deze zomer niet laat verleiden om je lichaam kleiner te maken of je laat afleiden van de dingen die er echt toe doen. 

This summer is for you!

You have been criticizing yourself for years and it hasn’t worked. Try approving of yourself and see what happens.

Louise Hay

Deze zomer gaan wij samen: 

  • Aan je Body Confidence werken! 
  • Elke dag stappen zetten om je lichaamsbeeld, eigenwaarde en algehele welzijn te verbeteren
  • De connectie met je lichaam versterken. 
  • Op ontdekkingstocht naar wat jij nu echt belangrijk vindt en prioriteit wilt geven in je leven
  • Leren waarom je uiterlijk het minst belangrijke aan jou is, en dit ook gaan voelen en geloven!
  • Plezier beleven!

Wat je krijgt:

21 dagen lang…

  • Krachtige Body Confidence tools in de vorm van tekst, video, audio en/of pdf
  • Leuke korte dagelijkse uitdagingen om een mindset shift te maken van lichaamshaat naar lichaamsneutraliteit, en misschien wel liefde!
  • Kortom: Alles wat je nodig hebt om deze zomer gewoon in bikini te verschijnen zonder eerst je lichaam te willen veranderen.

Verbeter je zelfbeeld en ga leven, 

Jij mooi mens! ♡

Laten we meteen beginnen! 

Bye Bye #bikinibody
Hello #bodyconfidencesummer!

Ervaar deze zomer een Body Confidence Summer!

Nu voor maar 27 euro. Koop nu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply